WooCommerce-verkkokauppa

Moneen käyttöön sopiva ja WordPressistä tuttu verkkokauppa-alusta on WooCommerce. Tämän hakukoneoptimointiyhstävällisen verkkokauppalisäosan avulla WordPress-verkkosivut muuttuvat toimivaksi verkkokaupaksi. 

Sisältö

WooCommercen valinta verkkokauppa-alustaksi

WooCommercen verkkokauppa-alustan käyttöä tukee useampi asia. WordPressin ollessa entistä yleisempi verkkosivujen alusta, samasta sivustosta saadaan sujuvasti verkkokauppa.

WooCommerce-verkkokauppias nauttii samoista eduista kuin WordPressin kanssa. WooCommerce perustuu myös avoimeen lähdekoodiin, jonka ansiosta se on ilmainen käyttää sekä vapaasti muokattavissa.

Lisäksi verkkokaupan hallinta sujuu kätevästi käyttäjäystävällisen WordPressin hallintapanelin kautta. WooCommerce on myös WordPressin tavoin teknisesti hyvä alusta hakukoneoptimoinnin suhteen.

Avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta

Avoimen lähdekoodin ansiosta WooCommerce on ilmainen ladata ja päivittää. Lisäksi lähdekoodia voi vapaasti muokata, joka tarkoittaa että verkkokauppaa voidaan laajentaa millaisilla toiminnoilla tahansa.

Teknisesti hyvä alusta hakukoneoptimoinnille

WooCommerce on WordPressin tavoin teknisesti vahva ratkaisu hakukoneoptimoinnin suhteen.

Lisää WooCommercea blogissa

Maksujärjestelmä WooCommerce-verkkokauppaan

Kun olet perustamassa verkkokauppaa  (tai vaihtamassa verkkokaupan alustaa) ja valintasi on WooCommerce, tarvitaan verkkokauppaasi toimiva maksujärjestelmä. Tässä artikkelissa kerromme, mitä vaihtoehtoja löytyy maksujärjestelmäksi WooCommerce-verkkokauppaan. Maksutavat

Lue lisää »

WooCommerce-verkkokaupan toteutus

Tilaa ilmainen SEO-auditointi

Jätä tietosi, niin teemme verkkosivustollesi ilmaisen Google-optimoinnin kartoituksen. Saat raportin sähköpostiisi, joka kertoo sivustosi nykytilanteen ja potentiaalin Googlessa ja muissa hakukoneissa.