Hanki ilmainen hakukoneoptimoinnin raportti

Hakukoneoptimointi alkaa alkukartoituksella, jonka perusteella määritellään verkkosivuston nykyinen Google-näkyvyys sekä hyödyntämätätön potentiaali hakukoneissa.

Onnistunut hakukoneoptimointi alkaa alkukartoituksella

Hakukoneoptimointi on verkkosivuston sijoitusten ja näkyvyyden parantamista hakukoneiden luontaisissa hakutuloksissa. Kun halutaan lisää myyntiä verkkokaupasta tai lisää vierailijoita sivustolle, niin on aika tutustua hakukoneoptimoinnin tuomiin mahdollisuuksiin.

Hakukoneoptimoinnin SEO-raportti

Mitä SEO-raportista selviää?

Alkukaroituksesta tehdään hakukoneoptimoinnin raportti, jonka pohjalta on helpompi arvioida saavutettavia tuloksia sekä tarvittavia toimenpiteitä.

Käytämme raportin laatimisessa hakukoneoptimoinnin työkalua, jonka avulla keräämme jopa kullanarvoiset tiedot sivustosi sijoittumisesta Googlessa, sekä parannusmahdollisuuksista hyödyntämättä olevien hakusanojen kautta.

Alla tarkempi selostus siitä, mitä ilmaisesta SEO-raportistamme selviää:

1. Sivustolle johtavat ulkoiset linkit

Ulkoiset linkit on yksi tärkeimpiä yksittäisiä hakukoneoptimoinnin osa-alueita. Ne määrittelevät sivuston luotettavuutta hakukoneille, SEO-työkalumme puhuu “domain ranking;ista”, joka kertoo arvion linkkiprofiilin vahvuudesta.

Ulkoiset linkit ovat osoitin luotettavuudesta ja tunnettavuudesta, kun niitä tulee asiaankuuluvilta sivustoilta.

2. Hakusanat ja sijoitukset, joilla sivusto löytyy Googelsta

Kun Googlen hakukoneella etsitään tietoa millä tahansa hakusanalla, hakukoneen tehtävä on tuoda sopivin tieto hakijalle. Sijoittuminen Googlen luotaisessa haussa tietyille hakusanoille tai -termeille, oleellisin asia on hakusanaa täsmäävä palveva ja laadukas sisältö.

Raporttimme kertoo, kuinka monella hakusanalla sivustonne löytyy Googlesta, sekä millaisilta sijoita.

Helpoin ja ainoa varma keino uusien hakusanojen valloittamiseen Googlessa on suunnitelmallisesti tuotettu ja optimoitu sisältö. Nykyisten sijoitusten parantaminen alkaa myös sisällön tarkastamisella ja parantamisella.

3. Uusien hakusanojen mahdollisuudet

Kun tiedetään nykyiset Google-sijoitukset, herää myös kysymys onko joitain tärkeitä hakusanoja jäänyt hyödyntämättä. SEO-alkukartoituksessa teemme lisäksi ripeän haun sopiviin hakusanoihin, joilla sivustonne ei löydy Googlesta.

Hyödyntämättömien hakusanojen selvittäminen auttaa laatimaan sisältösuunnitelman, jonka avulla uusilla hakusanoilla onnistutaan listautumaan Googlessa.

Tilaa ilmainen hakukoneoptimoinnin raportti, joka ei sido sinua mihinkään.

Aloita Google-näkyvyyden parantaminen tänään, ja pyydä ilmainen raportti. Saat selkokielisen näkemyksen sivustosi hakukonenäkyvyydestä, eikä se maksa mitään.

Käytämme antamaasi sähköpostiosoitetta ainoastaan raportin toimittamiseen. Emme käytä tietojasi markkinointitarkoitukseen, emmekä jaa tietojasi muille.

Tilaa SEO-raportti tästä

Lue myös

Verkkokaupan tuotteet myyntiin Googlen kautta

Verkkokaupan tehtävä on myydä, ja mitä omatoimisemmin myynti tapahtuu, sitä parempi. Google ja muut hakukoneet ovat mitä parhain lähde laadukkaille vierailijoille verkkokaupan myynnin kasvattamiseen. Ostokannalla

Hakukoneoptimoinnin hinnasto vuodelle 2021

Hakukoneoptimoinnin hinta on asia, joka askarruttaa usein, ja ihan syystäkin. Moni on maksanut epämääräisestä optimoinnista maltaita, eikä tuloksista ole usein minkäänlaista tietoa. Usein loppuhintaa oleellisempaa

Hanki ilmainen hakukoneoptimoinnin raportti

Hakukoneoptimointi alkaa alkukartoituksella, jonka perusteella määritellään verkkosivuston nykyinen Google-näkyvyys sekä hyödyntämätätön potentiaali hakukoneissa. Onnistunut hakukoneoptimointi alkaa alkukartoituksella Hakukoneoptimointi on verkkosivuston sijoitusten ja näkyvyyden parantamista hakukoneiden

Tämä blogiartikkeli liittyy seuraaviin aiheisiin:

Tilaa ilmainen SEO-auditointi

Jätä tietosi, niin teemme verkkosivustollesi ilmaisen Google-optimoinnin kartoituksen. Saat raportin sähköpostiisi, joka kertoo sivustosi nykytilanteen ja potentiaalin Googlessa ja muissa hakukoneissa.