Hakukoneoptimoinnin hinnasto vuodelle 2021

Hakukoneoptimoinnin hinta on asia, joka askarruttaa usein, ja ihan syystäkin. Moni on maksanut epämääräisestä optimoinnista maltaita, eikä tuloksista ole usein minkäänlaista tietoa. Usein loppuhintaa oleellisempaa on, millaisia tuloksia työllä saadaan.

Selvitämme tässä artikkelissa hieman hakukoneoptimoinnin hinnoitteluperusteita, sekä esittelemme oman esimerkkihinnastomme vuodelta 2021.

Hakukoneoptimoinnin hinnoitteluperusteet

Hakukoneoptimoinnin hinnoittelu on häilyvä käsite, samoin kuin hakukoneoptimoinnin palvelutarjonta. Toteutus ja hinnoittelu ovat aina yksilöllisiä, riippuen yhdestä ja toisesta asiasta.

Ennen optimoinnin hinnan tuijottamista suosittelemme perehtymään siihen, millaisia tuloksia tehtävä hakukoneoptimointi tulee saavuttamaan. Näin ollen isoihin tai pitkiin projekteihin ei kannata suoraan lähteä, vaan pienempien kokonaisuuksien kautta askel kerrallaan.

Hakukoneoptimointia tulostakuulla?

Hakukoneoptimointia voi ostaa tulostakuulla joiltain palveluntarjoajilta. Tutustu aina tarjoukseen ja selvitä kuinka ehdollinen tulostakuu on.

Me emme lupaa suoranaisia tuloksia optimoinnista, mutta annamme mahdollisimman selkokielisen selostuksen toimenpiteistä ja vaikutuksista Google-sijoituksiin.

Kun tekee oikeita asioita oikealla tavalla, tietää kokemuksesta että tuloksia aina syntyy. Oikeaoppisen hakukoneoptimoinnin tulokset tulevat usein viiveellä, sekä on pitkäaikainen sijoitus.

SEO-hinnasto 2021

Alla yleisempiä hintoja vuodelta 2021, joiden perusteella saa käsitystä hakukoneoptimointimme hinnoista. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Hakukoneoptimoinnin alkukartoitus

Hakukoneoptimointi alkaa aina alkukartoituksella, ja meillä et maksa siitä mitään. Tutustumme mielenkiinnolla sivustosi Google-näkyvyyden tilaan sekä hakukoneiden potentiaaliin.

Hinta: 0 €

Hakukoneoptimoinnin starttipaketti

Yleensä vaatimattoman Google-näkyyyden omaavan verkkosivuston alkutoimenpiteet ovat melko selkeät ja tekemistä aina löytyy liiaksikin asti.

Tällaisessa tapauksessa tehdään monipuolinen parannuskierros, jossa käydään läpi sivuston lähtötilanne tarkasti, sekä tehdään suunnitelma oleellisimpien asioiden parantamiseksi: tehdään tekniset SEO-testit, suunnitellaan sisällön kevyt parannuskierros ja aletaan suunnittelemaan ulkoisten linkkien profiilin parantamista.

Hinta: 1500 €

Hakukoneoptimoinnin jatkopaketti

Kun sivuston perusasiat on hakukoneoptimoinnin osalta laitettu jo kertaalleen kuntoon, on aika syventää hakukoneoptimointia. Jatko-optimoinnin kohdalla käytetään resursseja erityisesti sivuston sisällön laajentamiseen sekä linkkiprofiilin suunnitteluun ja kehittämiseen.

Hinta: 2500 €

Hakukoneoptimoinnin konsultointi, 95 € / tunti

Tuntiveloitteinen SEO-konsultointi ei ole kovin yleistä, vaan yleensä mennään askel kerrallaan projektiluontoisesti. Suurempaan määrään tuntilaskutusta kannattaa suostua vasta, kun SEO-konsulttiin on syntynyt luottamus sekä on nähty että rahoille saa vastinetta.

Hinta: 90 € / tunti

Kiinnostaako hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi on kannattavaa silloin, kun tehdään okeita asioita riittävällä määrällä parannuksiin tähtäävää työtä. Hakukoneoptimointi on erityisesti verkkokauppiaalle parhaillaan kultakaivos, silloin kun Google-näkyvyys saadaan nostettua pohjamudista mukaan kilpailuun sopivilla hakusanoilla.

Jätä tiedot, niin tehdään ilmainen hakukoneoptimoinnin raportti verkkosivustollesi

Lue myös

Verkkokaupan tuotteet myyntiin Googlen kautta

Verkkokaupan tehtävä on myydä, ja mitä omatoimisemmin myynti tapahtuu, sitä parempi. Google ja muut hakukoneet ovat mitä parhain lähde laadukkaille vierailijoille verkkokaupan myynnin kasvattamiseen. Ostokannalla

Hakukoneoptimoinnin hinnasto vuodelle 2021

Hakukoneoptimoinnin hinta on asia, joka askarruttaa usein, ja ihan syystäkin. Moni on maksanut epämääräisestä optimoinnista maltaita, eikä tuloksista ole usein minkäänlaista tietoa. Usein loppuhintaa oleellisempaa

Hanki ilmainen hakukoneoptimoinnin raportti

Hakukoneoptimointi alkaa alkukartoituksella, jonka perusteella määritellään verkkosivuston nykyinen Google-näkyvyys sekä hyödyntämätätön potentiaali hakukoneissa. Onnistunut hakukoneoptimointi alkaa alkukartoituksella Hakukoneoptimointi on verkkosivuston sijoitusten ja näkyvyyden parantamista hakukoneiden

Tämä blogiartikkeli liittyy seuraaviin aiheisiin:

Tilaa ilmainen SEO-auditointi

Jätä tietosi, niin teemme verkkosivustollesi ilmaisen Google-optimoinnin kartoituksen. Saat raportin sähköpostiisi, joka kertoo sivustosi nykytilanteen ja potentiaalin Googlessa ja muissa hakukoneissa.